Uw Financieel Plan

 

 

 

 

Met een financieel plan proberen we U een een zo goed en volledig mogelijk beeld te geven van uw toekomstige inkomens- en vermogenspositie op korte en lange termijn. Hiermee wordt het eenvoudiger om de mogelijkheden voor toekomstige uitgaven -zoals de aanschaf van een nieuwe auto, studiekosten van kinderen of  een bepaalde levensstandaard na pensionering-  in kaart te brengen. Op deze manier kan u een eventuele noodzaak om daarvoor te sparen makkelijker beoordelen.

 

De Balans

Een goede balans tussen inkomen en uitgaven geeft u comfort. Niet alleen vandaag maar ook morgen. U wilt ook goed voorbereid zijn en een eventuele financiële tegenslag (werkloosheid, langdurige ziekte, enz ..) goed kunnen doorstaan. Wij analyseren uw situatie en werken voor u een oplossing uit op uw maat.

Ons Advies

Zakenkantoor Ardeon geeft u onafhankelijk advies en helpt u bij het maken van de juiste financiële keuzes. We vertrekken steeds vanuit uw persoonlijke situatie en brengen de voor- en nadelen van elke financiële keuze voor u in kaart.

Ons advies vertrekt altijd vanuit uw vermogenspiramide: voldoende kapitaal opbouwen om later – indien mogelijk – te kunnen rentenieren én tegelijkertijd ook vandaag nog goed te leven.

Ardeon bekijkt volgende zaken voor u:

Belastingen

Als Belg krijgt u te maken met (fiscale) kansen, maar ook met risico’s. Wij brengen deze kansen en risico’s voor u in kaart.

Financieringen

Wij ondersteunen en begeleiden uw onderhandelingen inzake uw kredieten op een gefundeerde manier om de best mogelijke voorwaarden voor uw krediet te verkrijgen.

Huwelijksvermogens- en erfrecht

De keuze van huwelijksstelsel of samenlevingsmodel heeft een duidelijke impact op uw vermogen. Wij adviseren u preventief bij de keuze van het stelsel en de eventueel bijhorende specifieke regelingen.

Levensverzekeringen

De levensverzekering geniet een groeiende aandacht als alternatieve vorm van
vermogensplanning. Zowel fiscaal als financieel biedt de levensverzekering tal van voordelen.

Daarnaast besteden we ook aandacht hoe u uw levensstandaard kunt behouden bij pensioen.  Hierbij berekenen wij hoeveel aanvullend pensioen u nodig heeft en evalueren wij de verschillende opties om dit zo slim mogelijk op te bouwen.

Sociale zekerheid

De medische sector staat niet stil en de gaten in de sociale zekerheid worden alsmaar groter. Privé aanvullingen zijn dus een must om naast uw medische zorgen gespaard te blijven van alle andere bekommernissen.

Sparen en beleggen

Ardeon werkt vanuit de persoonlijke beleggingsstrategie die wij voor u ontwikkelden, die rekening houdt met uw risicovoorkeuren en uw doelstellingen, en selecteert voor u geschikte beleggingen. De keuze van beleggingscategorieën en hun relatieve weging weerspiegelt uw financiële doelen, zoals vermogensgroei, inkomsten of zekerheid.

Neem contact op voor ons specifiek aanbod!