Door het bos de bomen zien

 

 

 

 

Uw vastgoeddroom realiseren kost zeer veel geld. Geld waarvoor de meeste mensen moeten lenen. Maar een hypotheeklening kiezen gaat verder dan zoeken naar de laagste rentevoet. De keuze van een bijhorende schuldsaldoverzekering én brandverzekering is net zo belangrijk.

Wij helpen u het bos door de bomen te zien en presenteren u een totaalplaatje dat steeds goedkoper is dan bij uw thuisbank!

Ardeon zorgt voor:

Objectieve vergelijking

Niemand wil te veel betalen! Elke bank beweert de beste tarieven en voorwaarden te hebben. Een vergelijking maken is niet eenvoudig! Wij vergelijken objectief de verschillende mogelijkheden en maken de tijd om deze rustig uit te leggen.

Snelle en goede service

Wie het huis van zijn dromen of het ideaal gelegen stuk grond vindt, moet meestal snel handelen. Wij kennen de markt en staan in direct contact met meerdere kredietverstrekkers zodat we u erg snel verschillende mogelijkheden kunnen voorleggen.

 

Persoonlijke service

Wij hebben slechts één opdrachtgever : U als klant. Wij zullen uw dossier met de grootst mogelijk confidentialiteit behandelen en tijdens ons advies maar één belang voor ogen houden: dat van u!

 

Een zee van mogelijkheden

Banken en verzekeringsmaatschappijen zijn steeds creatiever in het uitdokteren van nieuwe leningsformules. Wij zetten alles voor jou op een rijtje zodat je door het bos de bomen blijft zien!

 

Vermijd een gijzeling

Wie kredietoffertes vraagt zal merken dat het afsluiten van een voordelige lening vaak afhankelijk wordt gemaakt van het nemen van een aantal andere diensten, bankrekeningen, andere bancaire diensten, verzekeringen enz. De meeste mensen beseffen pas enkele jaren later dat ze veel te veel betalen voor de andere diensten gekoppeld aan hun lening. Deze kosten kunnen zeer hoog oplopen!

 

Altijd beschikbaar

Wij maken steeds tijd voor u en u bent niet enkel welkom tijdens de kantooruren maar ook ’s avonds na het werk of tijdens het weekend!

 

Neem contact op voor ons specifiek aanbod!